Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Γιορτή της Ελληνικής Σημαίας και εορτασμός της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940



Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η καθιερωμένη γιορτή της Σημαίας. Κατά τη διάρκεια της γιορτής η διευθύντρια του σχολείου μας, κυρία Αγγελική Μαστρομιχαλάκη, παρέδωσε την Ελληνική Σημαία στους σημαιοφόρους των τμημάτων ΣΤ΄1 και ΣΤ΄2, που θα παρελάσουν την 28η Οκτωβρίου και 25η Μαρτίου αντίστοιχα. 


Στη συνέχεια οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ΄τάξης παρουσίασαν την γιορτή για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, την οποία επιμελήθηκαν οι δάσκαλοί τους, κυρία Πώλα Τσίπη και κύριος Ηλίας Δημητράκος, σε συνεργασία με τον μουσικό κύριο Γιάννη Καραχρήστο και τη θεατρολόγο κυρία Μαρία Κατριβέ. 

Τα παιδιά μέσα από αφηγήσεις, παρουσιάσεις, θεατρικά δρώμενα και τραγούδια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, μεταδίδοντας σε όλους τους παρευρισκόμενους το μήνυμα και τη σπουδαιότητα της Εθνικής μας επετείου.  Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς για αυτήν την υπέροχη γιορτή! 

Στο βίντεο που ακολουθεί θα ακούσουμε τα παιδιά της Δ΄Δημοτικού να ερμηνεύουν το Όνειρο του Μπενίτο, ακριβώς όπως το τραγούδησαν την ημέρα της γιορτής!

                     


Το παιδί με τις εφημερίδες ετοιμάζεται να αναγγείλει την έναρξη του πολέμου...





Το σχολείο μας στολισμένο για τον εορτασμό της Εθνικής μας Επετείου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου