Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Oι κάρτες των παιδιών του σχολείου μας στο Αττικό Νοσοκομείο (αφιέρωμα στο in.gr)

 Οι κάρτες που έγραψαν τα παιδιά του σχολείου μας μοιράστηκαν στο υγειονομικό προσωπικό του Αττικού νοσοκομείου και οι ευχές και τα ευχαριστώ των μικρών μας μαθητών έφεραν χαμόγελα στους ανθρώπους αυτούς που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αδιάκοπα και κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες όλον αυτόν τον καιρό. 

Το υλικό προέρχεται από το δημοσίευμα του in.gr ( Πηγή: https://www.in.gr/2020/12/26/greece/koronaios-ta-paidia-eginan-o-agios-vasilis-ton-ygeionomikon-tous-esteilan-eyxes-kai-dora/?fbclid=IwAR0D1DI__lRftECde1YX3ijOvcsCxAd0M-PGO0tWbl0wUsi72acE3m10ofY )


Οι κάρτες που εστάλησαν στο Αττικό Νοσοκομείο από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιού Φαλήρου





Στο βίντεο που ακολουθεί, το υγειονομικό προσωπικό λαμβάνει τις κάρτες των παιδιών του σχολείου μας και διαβάζει μπροστά στην κάμερα τις ευχές των μικρών τους θαυμαστών! 
(Πηγή: Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, https://youtu.be/5h1oU88aosA )


Χαιρόμαστε που οι κάρτες των παιδιών μπόρεσαν να δώσουν μια νότα χαράς και αισιοδοξίας μέσα στις γιορτές, που όλοι βιώσαμε με πολύ διαφορετικό τρόπο από κάθε άλλη χρονιά! Ευχαριστούμε για μια άλλη φορά το υγειονομικό προσωπικό  σε όλες τις δομές υγείας για αυτά που μας προσφέρει! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου