Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

Αγαπημένοι μας μαθητές,
Άλλη μία σχολική χρονιά τελειώνει!
Μία χρονιά που θα μείνει αξέχαστη σε όλους!
Μία χρονιά που αναγκαστήκαμε να μείνουμε σπίτι για να είμαστε υγιείς, που αναγκαστήκαμε να αναπροσαρμόσουμε τους εκπαιδευτικούς μας στόχους, που αναγκαστήκαμε να ακυρώσουμε όλα μας τα σχέδια για εκπαιδευτικές, περιβαλλοντικές, πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις!
Μία χρονιά που τελειώνει χωρίς καλοκαιρινή γιορτή!
Αυτή την τελευταία εβδομάδα που απομένει την αφιερώνουμε στον αθλητισμό, που συνεχίσαμε και το διάστημα που μείναμε σπίτι, αλλά και στον «φίλο» μας το ποδήλατο, που οι περισσότεροι από εμάς το χρησιμοποιήσαμε για να αθληθούμε στο διάστημα της καραντίνας.
Δημιουργήσαμε την αθλητική γωνιά στο χώρο του σχολείου μας με θέματα του «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» καθώς και της ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ. Τις ημέρες αυτές θα ξεναγηθείτε σε αυτή τη γωνιά, θα θυμηθείτε τα αθλήματα που μάθαμε και θα ενημερωθείτε για τους κανόνες και τις προϋποθέσεις που πρέπει να τηρούμε ΟΛΟΙ όσοι ποδηλατούμε! 



Τέλος, θα αποχαιρετήσουμε αυτή την τόσο διαφορετική σχολική χρονιά φέρνοντας τα ποδήλατά μας την Τετάρτη 24 και την Πέμπτη 25 Ιουνίου.
Κάθε διδακτική ώρα μία τάξη θα κάνει ποδήλατο στην αυλή και έτσι με αναψοκοκκινισμένα μάγουλα και ένα τεράστιο χαμόγελο στα πρόσωπά μας θα ευχηθούμε ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ και ΚΑΛΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ στα αγαπημένα μας «εκτάκια»!!!!
Οι γυμνάστριες
Κωνσταντίνου ΄Εφη – Παπαϊωαννίδου Ζωή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου